Superbody 2019 tájékoztató nézőknek


Helyszín

Budapesti Kongresszusi Központ, 1123 Jagelló út 1-3.

A Superbody 2019 helyszíne Magyarország legszínvonalasabb rendezvényközpontja, a Kongresszusi Központ. Itt kezdődött közel 20 éve a Superbody története és itt rendeztük meg a nagyon nagy sikerű 2017-es Superbody-t is.

Időpont: 2019 október 26. szombat, 10.00-18.00. (A  rendezvény hossza a nevezők számának függvénye.) Tervezett kapunyitás: 9.30.Megközelíthetőség

A Kongresszusi Központ Budapest egyik legfrekventáltabb helyén, a BAH csomópontnál van, az M7-es autópálya bevezető szakaszának elején, így könnyedén elérhető autóval vagy tömegközelkedéssel. link: https://www.bcc.hu/hu/megkoezelites/toemegkoezlekedes/Parkolás

A Kongresszusi Központ saját parkolóval rendelkezik, de a korlátozott számban lehetőség van utcai parkolásra is.  Az autóval érkezőknek lehetőség szerint érdemes összeszervezni az ismerőseiket, hogy közös autóval érkezzenek, mert a nagy érdeklődésre való tekintettel nem biztos, hogy könnyű lesz a parkolás.Program

A Superbody programja a szokásosnak megfelelően nagyszabású, de ami a legfontosabb: pörgős és szórakoztató lesz., mindenféle időhúzás nélkül.

A program három, különböző jellegű blokkra van osztva, a puszta sportértékű kategóriákkal kezdve a szórakoztató jellegen ár a kőkemény show-ig.

1. Tinédzser, Újonc, Athletic.
2. Bikini, Mens Physique, Wellness, Women’s Physique
3. Body Fitness, Open, Grand PrixJegyvásárlás

Jegyeket elővételben is lehet vásárolni online a https://oneticket.hu/superbody-191026 oldalon, vagy a OneTicket jegyirodáiban, illetve a helyszínen.

Jegyárak:
- Elővételes I. 3.000 Ft (a készlet erejéig, vagy szeptember 30-ig)
- Elővételes II. 4.000 Ft (a készlet erejéig, vagy október 25. 23:59-ig )
- Helyszínen: 4.500 Ft

A szervezők a műsorváltozás és a beléptetés jogát fenntartják. A belépőjegy megvásárlásával a jegytulajdonos elfogadja a rendezvény házirendjét és tudomásul veszi, hogy azt a rendezők betartatják! A megvásárolt elővételes jegyek nem válthatók vissza, és más jegyre nem cserélhetők. Jegyeket kizárólag az adott előadás elmaradása esetén áll módunkban visszaváltani, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően. Felhívjuk a figyelmet, hogy a jegyek a nézőtér és a kiszolgáló helyiségek (előtér stb.) területére érvényesek. Nézői jeggyel a backstage, a VIP sorok, sajtóhelyek és egyéb munkaterületek nem látogathatók. Fotózni, videófelvételt készíteni mindenkinek az ülőhelyéről szabad, de a nézők és a sorok elé állva tilos, hogy senki se zavarhassa a szervezők és a média munkatársainak munkáját.